Barn & unge


Barn og unge i ulike aldre på Fornebulandet kan være med på mye spennende framover – se her hva vi gleder oss til!

 

  For hele familien – Superonsdag

Superonsdag - full dag i kirken hver onsdag! Velkommen til aktiviteter for både små og store!

Felles møteplass for små og store med sang, dans, vafler, aktiviteter og billig middag!

Program: Babysang kl. 12.00, Onsdagsvaffel kl. 12.30, Middag kl. 16.30, Baluba kl. 17.00, Barnegospel kl. 17.00.

 

 0-1 år – Babysang

Babysang i Kirkestua - nede i Snarøya kirke. Der koser mange små og store seg med sang, sosialisering og vafler hver onsdag. Babysang begynner kl. 12.00, men det er åpent fra kl. 11.30 – bli igjen for vaffel og prat etterpå.

 

 

0-1 år  Julebabysang

Onsdag 4. desember klokken 12.00 ønsker vi velkommen til julebabysang i Snarøya kirke. Det blir en mini-julekonsert på babymatter, og vi skal prøve å lage førjulsstemning for både de minste og de voksne som følger med. Bli igjen for kaffe, kaker og prat etterpå. Ingeborg Aadland og Mie Othelie Berg medvirker.

 

 

 2-5 år – Baluba

Barn og voksne synger, danser, hopper og leker sammen – bli med onsdager kl. 17.

Spond-kode: TQOBS 

 

 2 år – Krøllegudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste 17. november klokken 11.00 hvor vi skal lete etter sauen Krølle som er blitt borte, og dele ut bok og egen Krølle-sau til 2-åringene.

 

 

 

Fra 1. trinn – Barnegospel

Koret for barna som har begynt på skolen. Det blir sang, lek, opptredener, kjeks og saft – bli med på onsdager kl. 17. Spond-kode: KQOTP 

 

 

4 år  Høsttakkefest og 4-årsbok 

Velkommen til å få fireårsbok under høsttakkefestgudstjeneste 22. september klokken 11.00.

 

 

 

6 år – Førsteklasses

Vi inviterer alle som begynner på skolen i høst til en gudstjeneste der vi skal gjøre stas på skolestarterne. De får utdelt egen bok til skolesekken, og det blir kirkekaffe med noe godt og aktiviteter for barna. Velkommen søndag 18. august klokken 11.00

 

 

5.-6. trinn – Lys Våken

Første helgen i advent har dere muligheten til å overnatte i Snarøya kirke! Vi skal utforske, leke, synge og delta på gudstjenesten på søndagen. Da er også hele familien hjertelig velkommen!

 

 

8. klasse og oppover – Pysjcup

Fredag 15. november arrangerer KFUK-KFUM felles nattvolleyballcup i Bærum, og vi skal være med!

 

 

 

9. klasse – Konfirmasjon

Påmelding innen 1. oktober, oppstart i januar. Trykk for mer informasjon!

 

 

10. klasse – Lederkurs

Ungdommene øver på å være ledere – både gjennom egne lederkurssamlinger (teori) og gjennomføringen av andre arrangementer som skjer i menigheten (praksis). I tillegg reiser vi på helgetur sammen til Liseberg eller lignende. Både nyttig og gøy. Oppstart mandag 9. september.

 

 

Fredag kveld! (5.-7. trinn / 8. trinn og oppover)

I høst gleder vi oss til fredagskvelder med mye gøy! Ungdomsklubben som tidligere har vært på mandager flyttes til fredager, og det blir også flere fredagssamlinger for tweens (5.–7. trinn). Alt av innhold er ikke satt helt enda, men vi gleder oss til aktiviteter som kanonball- og volleyball-turneringer, filmkvelder, disko og pizza. Det blir cirka to samlinger i måneden for hver av aldersgruppene (5.–7. trinn og 8. trinn og oppover). Mer info kommer!

 

Bli med i Spond-gruppa vår!

Vi inviterer bredt til våre tilbud, men likevel når vi ikke ut med all informasjon til målgruppene. For å få informasjon om tilbud som gjelder ditt / dine barn, så kan dere bli med i den nye Spond-gruppa vår med arrangementer for barn og unge. Kode: KYYAD

 

 

Velg kalender