Førsteklasses og semesterstartsgudstjeneste i Snarøya kirke


Velkommen til deg som skal begynne på skolen!

 

I kirka vil vi gjerne gjøre stas på deg som skal begynne på skolen! Det er spennende å begynne i 1. klasse, og vi vil gjerne være med å feire det!

Søndag 20. august feirer vi Førsteklasses-gudstjeneste i Snarøya kirke. Vi møtes kl. 10 for å bli litt kjent, og gjøre oss klare til gudstjenesten kl. 11. Det blir en hyggelig familiegudstjeneste, spesielt tilpasset dere som begynner i 1. klasse i år. Etter gudstjenesten blir det kaker, boller og saft, og aktiviteter for barna! Dessuten skal du få en bok, som er bare for deg som skal begynne på skolen i år. Den blir fin å ha i sekken! Så ta gjerne med skolesekken din denne dagen! Vi gleder oss til å se deg og være sammen med dere – inviter gjerne med andre du vet også skal begynne på skolen denne dagen! Dette er første gang vi inviterer skolestarterne til «Førsteklasses», og vi håper mange vil være med, og at dette kan bli en fin tradisjon framover!

Vi fornyer også misjonsavtalen vår, og i den forbindelse får vi besøk av Else Storaas Vatne fra Norsk misjonsselskap.

Medvirkende: Prest: Ruth Ingeborg Sveinsdotter. Organist Per Karang. Medvirkende: Hanna Tjøstheim, Tor Olav Gauksås og Siri Nilssen. Offermål: NMS Vipps til 16152

 

Meld på 1.-klassingen ved å trykke HER

 

 

Ta kontakt dersom du lurer på noe: ht447@kirken.no | 404 42 194

Tilbake